Sukurti temą | Į sąrašą
cia galite rasyti katik norite (pasiulimai, klausimai it t.t)
dar galite aprasyri savo svetaine kuo ji yra ypatinga ir ko ten galima rasti
sakai galit rasyt katik norim na labas :D sveiki visi :D kai gyvenat?? kaip sekasi?? :P apie svetaine... na mano svetaineje galite rasti ivairiu paveiksleliu, muzikos, skaitykloje yra keli idomus straipsniai, taip pat idomios temos forume, maloniai kvieciu visus pabendrauti jame :P tai va ka cia dar pasakyt? :D
galiu pasakyti jog tavo puslapi l-i-t-a yra labai grazus mielas :) na o mano puslapyje galite rasti paveiksleliu muzikos zaidimau ir aisku forume idomiu temu!!!
dar kart paklausiu, tai kaip sekasi, kaip visi gyvenat?? Kaip tu Doviliuk a?? :D:D ka cia dar pasakius... siandien grazi diena buvo, labai silta ir sauleta :D pavasaris!!!!! :D
As po kolkas gyvenu gerai!! Na bet sendien tai tokia niuroka diena buvo!!
tai gerai.. na taip siandien niuroka diena, bet nesalta, nelyja, tik saulutes truksta :)
Jo pritariu tau..:):)
aha buvo apsiniauke lietus ant vakaro pradejo lyti ! tai kaip kovo 8 ar daug sveikinimu gavot? ka pasveikinot?
jo kovo 8 gi!!! su svente merginos :P jokiu sveikinimu beveik ir negavau :P pati daug ko nesveikinau irgi :D
jai jau beveik negavai tai as tave 100% sveikinu taip pat sveikinu ir visas kitas mergikes
labai aciu :D tave ir sveikinu :D patinka man labai tulpes :P
man irgi ak jos tokios grazios!
jo grazios :D:D
o taip....
na va baiges musu svente :P:P prasidejo antras savaitgalis :D ak kaip megstu valstybines dienas :P
Ash tai tiesa pasakius, visas sventes megstu!!!
as beveik visas :P
as tai visas o kokiu nemegsti jeigu sakai kad beveik visas ????
na man pvz Velykos ar ten kokios Onines nelabai... :D
ar onines o gal jonines? o kodel velykos nepatinka???
man ir nepatinka Velykos......
nu bet kodel ???? kodel jos tokios jau blogos??? a velyku bobute marguciu neatnesa???
Man tai patinka velykos..
ne nedelto, kad bobute marguciu neatnesa seip ner ka veikti per Velykas, tiktais gerai, kad atostogos buna
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.